Dag 4.
Door: Wibaja
Blijf op de hoogte en volg Bente en Stan
10 Juli 2012 | Frankrijk, Vannes
Vandaag hebben we een redelijk rustig dagje gehad,
We werden weer rond 10uur wakker en stan en bente gingen de broden halen. Lekker buiten ontbeten. Daarna gingen stan en bente de afwas doen, arnold en gerry fietsen en stan en bente zwemmen. Het zwembad was dan eindelijk geopend.
Ze hebben bijna 4uur in het zwembad gehangen.
Arnold en gerry hebben de golfe du morbihan route gefietst.
Het was een hele mooie tocht.
Ze hadden lekkere broodjes gezond mee genomen vanuit vannes.
Diehebben we met zn 4e op het terrasje opgegeten. Daarna zijn stan en bente nog uurtje gaan zwemmen.
Rond 6uur zijn we naar een gigasupermarkt net zo iets als de makro maar dan veel groter gegaan.
Daar hebben we anderhalf uur rond gelopen en rond 8uur waren we weer op de camping.
Arnold heeft heerlijk eten gemaakt en om 10 voor half 10zaten we aan ons toetje.
Nu zijn stan en gerry afwassen gaan we zo nog even zitten en slapen. Morge al heel vroeg naar de markt!!
Tot motgen!
Dikkekus ons
10 Juli 2012 - 20:04
Bente En Stan Jansen:
We willen Vera nog bedanken voor de heerlijke koek die ze voor ons heeft gebakken. We hebben er 3 dagen van genoten. -
11 Juli 2012 - 17:55
Mama:
Hoi kinders en zus en zwager,
Vandaag alweer dag 5, de tijd gaat snel. Ik ben vandaag een dagje met Marjolein naar Den Bosch geweest. We hebben een stadsroute gelopen, veel gezien en lekker op terrasjes gezeten (met bossche bol uiteraard, wat veel slagroom!!).
Daarna in de regen een boottochtje gemaakt over de bieze (zo heet het geloof ik), onder allerlei bruggetjes en gewelven door. Jammer dat het net ging regenen.
Ben benieuwd naar het weer in Frankrijk.
Alvast lekker slapen voor straks en tot jullie volgend verslagje, ik kijk er naar uit.
xxxx Riky