Eerste dag in Vannes - Reisverslag uit Vannes, Frankrijk van Bente en Stan Jansen - WaarBenJij.nu Eerste dag in Vannes - Reisverslag uit Vannes, Frankrijk van Bente en Stan Jansen - WaarBenJij.nu

Eerste dag in Vannes

Door: Wibaja

Blijf op de hoogte en volg Bente en Stan

08 Juli 2012 | Frankrijk, Vannes

Omdat het gister zo'n lange dag was, van 6 uur tot 24 uur, hebben we lekker uitgeslapen tot 10 uur. Nadat we allemaal en lekkere douche hadden genomen, hebben Stan en Arnold op de fiets vers stokbrood gehaald. Bente heeft hun tent opgeruimd, ziet er heel netjes uit en Gerry de ontbijtboel klaargezet. Lekker lang ontbeten. Daarna Stan en Arnold afgewassen en Gerry de haren van Bente ontklit en ingevlochten. Nadat iedereen eindelijk al zijn spullen bij elkaar had, zijn we naar het schiereiland Conleau gefietst (2 minuutjes) en hebben hier heerlijk gezwommen in zoutwaterbassins. Het zonnetje heeft heerlijk geschenen en net water was uiteindelijk ook minder koud dan bij de eerste duik. Gelukkig heeft Arnold zich opgeofferd om op onze spullen te passen (ha, ha, hoezo koudwatervrees?) en konden Gerry , Bente en Stan lekker zwemmen. Na een wandeling over het schiereiland hebben we onze eerste crepe gegeten en dat zal zeker niet de laatste zijn. Arnold, Bente en Stan zijn naar de welkomstborel, de camping is nieuw en pas open. Het nieuwe overdekte zwembad gaat dinsdag open, weer een feestje? Nu gaan we BBQ'en en daarna schrijft Stan over de borrel en de rest. Tot straks.