De heenreis - Reisverslag uit Vannes, Frankrijk van Bente en Stan Jansen - WaarBenJij.nu De heenreis - Reisverslag uit Vannes, Frankrijk van Bente en Stan Jansen - WaarBenJij.nu

De heenreis

Door: Wibaja

Blijf op de hoogte en volg Bente en Stan

08 Juli 2012 | Frankrijk, Vannes

We zijn op 7 juli's ochtends om 6 uur vertrokken. Een lange reis van 1000 km voor de boeg. Het was gelukkig niet druk op de weg, alleen bij de 2e plaspauze was het druk en moest Bente, die echt heel nodig moest, helas nog 8 km wachten voordat ze eindelijk verlost kon worden van de pijn in de buik. Dacht ze, want toen ze de wc deur open trok bleek dat dit haar eerste kennismaking was met en franse hurk-wc. Ze kwam terug en gaf aan dat ze echt nket zo laag kon plassen. Na uitleg van Gerry heeft ze het toch geprobeerd en het was een grote opluchting. Als de wc's op de camping maar niet zo zijn....... Rond 5 uur waren we dan eindelijk op de camping. Het regende behoorlijk, dus tussen de buien door hebben we de tenten opgezet. Toen zijn we naar het plaatsje Vannes gegaan en hebben we een heerlijke pizza gegeten.
Nog even door het plaatsje gewandeld, ijsje gegeten en in de kathedraal gekeken. Toen zijn we weer richting de camping gereden en nog even buiten gezeten, wat gedronken en chips gegeten. Toen dachten we we kunnen onze tanden poetsen bijj de was tafel op ons veldje, maar er kwam geen water uit. En het dichtsbijzijnde toiletgebouw zat nog dicht, dus moesten we een stukje verder lopen haha. Toen lagen we eindelijk in de tent en hebben heerlijk geslapen. Tot morgen!!
Liefs, arnold, gerry bente en stan.